Hit me hard and hit me fast!

Bilder från förfest och tech noir! Varsågoda:Tech NoirJag hittade en väldigt festlig bild från Tech noir i våras någongång (om jag inte minns fel?) på flemings vid centralen/fridhemsplan. Det var en mycket rolig kväll! Åtminstone för vissa utav oss ;) När jag tittade igenom bilderna på alla Tech noir jag varit på så kunde jag inget annat än le. Det är något speciellt med TN och varje TN-kväll har en historia för sig. Så..i morgon är det dags igen!

Tröttnääääzz.Jag har vart så trött och utmattad på senaste tiden. Jag orkar inte göra någonting. På fredag är det tech noir i ny lokal. Jag vill verkligen gå ut och socialisera mig men min säng är min bästa vän just nu. Suck.

ICA for president!

Jag var på högdalens bibliotek i lördags och förtidsröstade. När jag skulle ta mina valsedlar slog tvångstankarna till:" Ta en sverigedemokratsedel ANNARS KOMMER DU ATT DÖÖÖÖ!!!!!". Ja, det är inte lätt att ha tvångstankar. Nåja, jag var ganska nervös...faktiskt så nervös att när jag skulle räcka fram min legitimation råkade visa ICAkortet. Kul att jag den dagen iallafall kunde roa någon.

PS: Jag röstade EJ på SD!! (och detta gäller endast er som inte förstår ironi) SD. Oops menade DS. Moahaha.


Söndag.

Idag när jag gick hem från jobbet så var det så fint väder ute, kändes nästan som vår igen! På kvällen hade jag,Martin och Ingrid valvaka med godis och chips! Snart får jag nog vara med i "the biggest loser". Mina matvanor har ju inte varit dom mest hälsosamma på sistone..
miseryfridayoh sweet darling, you can steal my feelings and throw them away

Later this fall!Den som väntar på något gott väntar förhoppningsvis inte allt för länge!

Klubb EL och efterfest!

Igår spelade vi på klubb EL! Tråkigt nog så var det inte överbefolkat där..men det var väldigt trevligt ändå och spelningen gick jättebra! Jag blev så glad när vänner till mig kom som jag inte träffat på väldigt länge. Sånt är uppskattat! Här kommer lite bilder från kvällen!


Tidigt på lördagen var vi hemma hos Seb och övade in och finslipade på det sista inför giget.Mellanmål på gullmars!

On our way till soundcheck.Förtäring hemma hos mig!Uppdatering från veckan och helgen.

Förra vecka var jag och Johan ute och delade ut flyers inför EL-spelningen på olika ställen. Sedan tog vi även en fika på café 60. I helgen som var, var jag på bröllop. Jag, Marie, Anna och Erik infann oss på Gotland bland raukarna där Malin och Tobben gifte sig! Tyvärr så fick man ej lägga upp bilder från bröllopet på nätet men några bilder på oss och miljön i Gotland kan jag allt bjuda på!Johan på söder!Johan och jag!Café 60!

Gotland:Marie och Erik läser kartan!


Marie!Vandrarhemmet på Fårö där vi bodde!


Erik och Anna!Bröllopsoutfit!


Alltså Gotland!!!


Marie och Erik!


Lite sliten efter bröllopsfesten!

Klubb EL!Ni missar väl inte när vi ska spela på klubb EL den 11/9?! Näää just det!

Jag måste även passa på att visa upp min kära Korg MS 2000 som är min käraste ägodel just nu!


RSS 2.0