Leversemester

Det är lördag och jag har drabbats av pseudobaksmälla. Min kropp är så van att vara full varje fredag att den idag tog ut i förskott att få världens huvudvärk. Min bror har vart på besök i helgen. En sak som jag blir djupt irriterad över är att varenda gång vi ska göra någonting, gå på bio, ut och äta osv som syskon och vänner (som vi också är, TADA) GÖR SÅ tror alltid bioexpediten, servitrisen osv att VI ÄR ETT PAR. Det blir alltid så jobbigt pinsamt. Varför tror alltid alla att bara för att man är kille och tjej så är man ett par? Häromdagen så såg jag ALexandra Dahlström på systemet där hon gick fram till expediten och frågade: "Ursäkta men ni har typ ingen öhhh.. vagn eller så?" Haha..det tycker jag var ganska kul..påtal om alkoholkonsumtion..

Facebook

..Och vem i helvete på facebook tror att jag har tagit kokain OCH betalat för sex? Dom där quizen börjar ju spåra ur. Jisses!

Sad

Tech-noir igår var jättekul TILLS en viss person sa något väldigt elakt till mig. Det förstörde verkligen hela min kväll. Jag hade inte brytt mig så mycket om jag inte hade kännt personen, vilket jag gör. Tankens kraft är stor men jag ska försöka att skita i vad den där människan sa (som knappt är värd att kallas för vän ens). Bara för att han sa en sak så är det sant? Vem bestämmer det? Inte han iallafall, tss..bara för att han har problem så måste han skälla på andra. Jag är så jävla ledsen för det där och han ska inte få mig att känna mig så värdelös som jag gjorde igår!

RSS 2.0