Sorrow.Vad gör du? Jag undrar vad du gör...vart du är...

Söndag.


Den här helgen har vart ganska tråkig förutom i fredags, då hängde jag med Hannes som var uppe och hälsade på från Göteborg. Vi åt vegetarisk mat på Herrmans och drack sedan öl på medusa. Det var fint! Sedan har jag jobbat lördag och söndag. Att jobba helg är något jag alltid kommer att avsky. Man känner sig minst sagt socialt missanpassad och isolerad då nästan alla andra är lediga. Nåväl, nu är helgen iaf över, thank god.

Haha.Igår var jag och Emelie på Myrorna vid hornstull och hittade en fantastisk, spektakulär, om inte världens roligaste  gosedjur! Håll till godo!

Vårjacka.Den här kappan köpte jag i en barnaffär i Västerås för ett år sedan. Barnaffärer och barnavdelningar är icke att förglömma. Det är storlek 164 på den här kappan och den passar bra förutom att den är lite kort i armarna. Sedan kan jag tänka mig att den kanske hade sett längre ut om ett barn hade klätt sig i den. Jag älskar den men på något sätt har den liksom häng och "skräpat" i garderoben alldeles för länge. Så idag justerade jag den med att sy om knapparna då dom satt väldigt löst.
Black and White.Movhieeez.Jag är ruskigt dålig på att se på film och då menar jag verkligen DÅLIG. Jag tror det har att göra med att jag inte tycker om att se på film ensam. Igår så såg iallafall jag och Johan "Ghost World". Jag blir bara så arg på mig själv för det känns som jag missar väldigt många bra filmer på grund av detta! Nåväl, jag ska bli bättre, jag ska! Jag älskar ju att se på film!

Värdefulla minuter.

Vi satt på centralstationens hållplats, vi sa inte ett ord, du la ditt huvud på min axel, tog min hand,
din varma hand och slöt den om min. Sedan kom spårvagnen och du försvann...

Blood red shoesEtt band som ligger mig varmt om hjärtat är Blood Red Shoes som kommer från Brighton. Jag upptäckte dom på Hultsfredsfestivalen 2008. Sjukt bra band och snygga med för den delen. Albumet "Box of secrets" som släpptes 2008 är fantastiskt bra rakt igenom. Dom har nu släppt ett nytt album som heter "Fire like this". Jag hoppas verkligen att dom kommer att spela på någon utav sommarens festivaler! Hepp,hepp!

Söndag.

Idag tänkte jag skriva ett helt vanligt inlägg. Ett vardagligt inlägg som jag för övrigt är ganska dålig på. Jag tror att det har att göra med att jag ofta ställer för höga krav på mig själv. Tittar man i kända personers bloggar (och vänner) så är det ofta vardagliga saker dem skriver om. Jag vet att jag själv är intresserad av att läsa bloggar där personer skriver så. Det handlar väl om att man i grunden är intresserad av personen. Men när det gäller mig själv så har jag svårt för det och det stör mig för jag skulle vilja skriva mer så. Den här helgen har vart väldigt stillsam och energigivande, speciellt på fredagen då jag umgicks med Kim, Johan och Sebastien. Jag har inte skrattat så mycket på länge och jag kände mig verkligen glad när jag kom hem. Igår och idag har jag mest gjort lugna saker, läst, promenerat och lagat mat.

Things I bought.Igår var jag i Västerås och hälsade på min vän Lotta. Vi shoppade bland annat och på BIKBOK hittade jag den här klänningen (otippad affär för att vara mig) för ynka 150:- Fanns i fler färger, vit, grön,rosa osv.
..Och dem här söta örhängerna. 2 betala för 1 stuket! 39:- där då för båda.

Copy of a copyVilken dag. Ville helst inte vakna alls idag när klockan ringde. Tur att mitt överjag kunde göra slag i saken och släpa upp min arma kropp. Idag har jag mest legat i min säng  och stirrat upp i taket och lyssnat på musik, ni vet sånt där man gör på vardagarna.

Jag önskar att jag kunde stanna tiden.


Dagens skämt=snö(!)

Igår var det sol, åt bakispizza med Hanna och Towe, solen sken på oss. På eftermiddagen promenerade jag med Krisse genom gamla stan. Våren var här. TRODDE JAG! Idag ville jag minst sagt gräva ner mig när jag såg snön igen när jag tittade ut genom fönstret. Vintern är så äcklig och vedervärdig. Jag hatar vintern och allt som har med vintern att göra. Det var bara till att gräva fram mössa, vantar etc igen..suck..

Tech noir och baksmälla deluxe.


Förfest i blåsut. Jag och Jocke!

Mormor och Malin!

Hugo, Malin, Mirre, jag.

Jag och Mirre.

Seb och jag!

Jag och Johan!

Popigt! Jag och Em!

Fina Towe och Hanna!

Sophie!

Nora var där också!

Thomas och Malin!

TN var verkligen sjukt trevligt! Många var där och synd var att jag inte riktigt hann prata med alla så mycket som jag hade velat. Men detta var nog bästa TN på länge! Jag blev ganska full så Hanna och Towe drog med mig hem till Hanna. (Väl var det för annars vet ingen hur det hade gått :P) Jag mådde som jag förtjänade när jag vaknade. Men det gick över efter den goda pizzan vi åt! Man borde sova över hos sina vänner oftare som man alltid gjorde när man var liten!

The Baboon showTänkte rekommendera ett till band när jag är ändå är i farten. The baboon show spelade på Emmaboda förra året. Dem var sjukt coola och hade en utstrålning som gjorde att man inte kunde annat än tycka om dem. Påminner lite om The Hives i vissa låtar.

RSS 2.0