Dagens ungdom.

Här kommer ett utdrag av diskussionen från Sébastiens facebookstatus igår som löd: " Sébastien är finally klar med hemtenten!!(sedan kan väl resultatet diskuteras...)" som resulterade i den här konversationen,hahahaha XD

Birthdaychild

Idag fyller jag år. Det känns okej än sålänge. Lite ovant dock med att ställa om en utav siffrorna. -Hur gammal är du? -"Tjuuuuuugoonågonting". Hahaa..

Självdistans? Nej, tack!

Såhär ser jag ut förresten, för er som har lyckats undgå det.

Dagens i-landsproblem.

Igår på TN blev jag upphånglad av två personer. Det är inte bra för min piercing med tanke på infektionsrisken som fortfarande råder. Livet är hårt.

Hjärtat är bara en muskel, inte en konstruktion.

Idag är det hets mot folkgruppens dag och det ska firas på Tech noir. Jag ska strax fara iväg till Bea på förfest. Jag var ju på fest igår också hemma hos Johanna. Mycket trevligt. En ska jag inte förstår är att jag inte längre blir bakis. Det är som att jag skulle ha tagit ett elixir (inte bara av att dömma till det yttre,mohha..) som påverkar de exo- och endokrina delarna i kroppen. När man var 19 kunde man dricka hur mycket som helst och gå upp klockan 9 dagen efter och må prima!

Antabus

Men suck...jag skrev precis ett inlägg SOM FÖRSVANN. Typiskt mig. Jag måste bara börja med att ödmjukt skryta lite om att jag var statist i en film idag men några kända ansikten. Tyvärr så kan jag inte säga mer men otippat var det. Så hey om ni ser mitt namn på en eftertext någonstans..ja, du vet ni. Ikväll ska jag på en spelning på Lava med bandet Cinemascape (www.cinemascape.se) och sedan dricka mig riktigt redlös! Helgen är fulländad!

RSS 2.0