Hultsfredsfestivalen 2009.

Jag känner mig inte så gammal men när jag här om dagen kom att tänka på att det faktiskt blir den nionde gången jag besöker Hultsfredsfestivalen i år så är det ju lätt att ändra tycke. Dom första åren från 2001-2004 så var jag en vanlig besökare och där efter har jag jobbat i sjukvårdstältet som undersköterska vilket är väldigt roligt men samtidigt svårt med tanke på vad som har hänt/händer/kan hända (o.s.v.) där. Traditionen råder fortfarande och i år beger jag mig dit igen. Jag fick nog inte de bästa passen men vad gör man inte för ett ideellt arbete? Haha.. Den här bilden är tagen förra året. Jag och Karin (min favoritnurse i tältet). Nästa år får jag minsann byta väst ;)

Ytlig konstruktion.

Ibland faller jag in ett slags likgiltighetstillstånd som bland annat drabbar det yttre. Jag bryr mig inte så mycket om hur jag ser ut, orkar inte sminka mig eller klä mig fint. Jag känner mig väldigt sunkig emellanåt OCH accepterar det. Jag antar att det är faser som sveper förbi. En bild från tiden då jag orkade anstränga mig.

Rocks

Vi var på Rocks i lördags. Kolla in min bilddagbok för mer bilder! http://katiepop.bilddagboken.se

Cinemascape

Nu har det gått lång tid emellan uppdateringarna av min blogg. Fy skäms! Jag drabbas ibland utav någon slags melankolisk skrivdepression. Det går bara inte att skriva. Inte ett enda ord. Allt känns fel. Så är det bara. I will get better. I promis! Nåväl. För en tid sedan, rättare sagt den 22 Maj så var jag på Bonden bar och såg mina paranta vänner spela med deras band (www.cinemascape.se). Bilder från kvällen nedanför, håll till godo!

RSS 2.0