Ungdomens förebild = Jag.

Idag när jag gick från tunnelbanan så passerade jag två flickor som kanske var ca 15 år gamla. Precis när jag hade gått förbi de så sa den ena: -"ÅHHHH vilka fina kläder du har!" -"Haha!" tänkte jag. -"Vart har du köpt din skinnjacka?" frågade den unga femtonåringen med solglasögon stora som tv-skärmar. -"Vid St-eriksplan i en affär jag inte minns!" -"Den var skiiitsnygg i vilket fall!" säger de i kör. Haha, kul att jag fortfarande inte ser ut som mormor och fortfarande kan vara lite hipp hos ungdomarna.

Skivtips.

Pj harvey är min Gud. Absolut en utav mina favoritartister. Jag får gåshud av alla hennes låtar. Den här skivan "White chalk" som släpptes 2007 är en utav hennes bättre skivor. Den här skivan utmärkes sig lite från de andra skivorna då hon spelar piano på alla låtar. Fantastiskt! Jag finner inga ord hur bra den är. Ni måste bara lyssna!

Fredag.

Tänk vad farligt det är att bo ensam. Jag menar jag kan dö nu och ingen skulle märka att jag var borta förens flera månader. Föreläsningar kan man hoppa över. Jag jobbar inte så ofta. Mina föräldrar bor inte här. Hyresvärden skulle möjligtvis upptäcka. Hon skulle se att hyran inte var betald. Så alltså hyresvärden skulle hitta mig först! Intressant...

Uppdatering

Förresten! Här kommer lite bilder från valborg i Uppsala. Håll till godo! Psst.. Drack en latte med Johan idag, det var det godaste någonsin.

Kaffeehh.

Jag har druckit kaffe sedan jag var 12 (ja, det är sant) och knappt haft uppehåll en enda dag med kaffe. Tillochmed på festival har jag vaknat upp bakis och eländig och det första jag då har sukat efter har vart k a f f e. Nu är min plan att avveckla detta beroende som inte är det lättaste. Jag har inte druckit kaffe sedan igår kl: 07:00 och jag mår extremt dåligt, vaknar med huvudvärk och mår allmänt konstigt. Hur ska detta gå? Hujedanmej...så om ni uppfattar mig konstig, förvirrad och så vidare, ja, då vet ni.

RSS 2.0