Uppdatering.

Nej, nu bannemej är det slut på slappbloggandet. Ska bli bättre på att uppdatera. Jag har vart och fikat med Emelie på string idag. Försökte ladda upp en fin bild på henne men den här bloggen vill ju allt annat än samarbeta ibland.

Igår sade en dement patient till mig på praktiken:

-Åhh, vilken fin mössa du har på dig!

Jag: Ehhh,  jag har ingen mössa, det är mitt hår!

-Jaha, okej! *Tittar konstigt på mig*Jag hade mitt hår i en vanlig toffs så jag förtsår inte riktigt, hahah ja, dem är ju för söta,hehe..

Gråskala.It´s just the things that he does to me.

...Idag fick jag reda på att Pelle hade blivit rånad i natt och samtidigt blivit huggen i benet med en kniv eller yxa. Det fick jag veta utav hans vän Hannes. Just nu opereras han. Jag blev så ledsen när jag fick veta det här. Värre saker kunde ha hänt.

Det är sånt här som jag hatar- att saker och ting i livet händer och man har ingen kontroll på vad som händer. Man själv är ju alltid försiktig men är man vid fel plats vid fel tillfälle då kan det hända vem som helst...

Jag hoppas du mår bättre snart Pelle <3

Give out but don´t give up.

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte orkat engagera mig i någonting mer än skolan och praktiken. Bara det har varit svårt. Eftersom att jag har så mycket nu så är jag helt slut utöver den vanliga jobbiga vardagen som jag upplever just nu. Jag har praktik mån-tors sen så måste jag jobba ibland på helgen för att jag ska klara mig ekonomiskt PLUS att jag har 100 % studier sidan om praktiken och jobbet, pust...

Det är sjukt jobbigt då jag ofta känner mig otillräcklig (då flera utav mina vänner inte heller mår så bra). Vänner smsar och ringer men jag orkar inte svara eller bryr mig inte om att ringa tillbaka. Jag har två tillställningar inplanerade i helgen. Det känns givetvis kul att träffa mina vänner men ibland känns det som att jag (GÖR) måste hålla uppe en glad fasad och verkligen anstränga mig.
Jag är bara så rädd att jag ska förlora mina vänner men jag orkar bara inte med så mycket just nu...
Igår provade jag ett fantastiskt gott te utav Friggs! Smaken pepparmynta är den bästa. KÖP, KÖP, KÖP! Koffeinfritt dessutom! Te lugnar ner psyket ibland också. Det är bra,haha.

RSS 2.0