what does it take?

Oh´s!

Sahara Hotnights är ett band som jag började lyssna på när jag var 16. Jag avgudade dem. När skiva nummer tre och fyra kom så tyckte jag att dem totalt hade ändrat stil. Sahara har alltid varit ett band som stått på sig och haft sin egen stil! Men efter andra skivan Jennie bomb gick det bara utför. Visst hör det ju till att man utvecklas som band MEN jag tyckte att dem mest gjorde sådan musik som förväntades av svenska folket (och amerikanska folket med för den delen, då det upplevdes som att dem mer gick in för att sälja). Det lät absolut inte alls som deras tidigare sound. TRÅKIGT. Jag slutade helt att lyssna på dem och tyckte att dem hade hamnat i "kommersiellträsket". Nu har dem just släppt nya singeln oh´s som jag tycker är sjukt bra! Min åsikt angående Jennies och Marias hår kanske jag inte ska yttra mig om ;), men nya låten rocker helt enkelt fett!
Sahara Hotnights 2001. Maria och Jennie= Svart hår!!!

LONDON!
Nu är jag hemma från denna fantastiska stad! Sommar, glada människor, god öl och livet känns underbart. Livet känns oftast inte underbart i Sverige. Undra vad det beror på. Anyhow, jag vill återvända, kvickt!

★Nostalgi★


Jag är just nu för trött för mitt eget bästa. Sitter och kollar igenom gamla bilder.Borde inte. Undrar varför jag har ägnat stor del av min tid till skit. Snart lämnar jag Sverige för en kort stund.

RSS 2.0