Grief.Jag saknar mitt gamla jag, och då menar jag inte det yttre. Jag känner mig opersonifierad.

Give me warmnäzz!


Jag och Määäraz från i somras!

Jag saknar sommaren. Jag står inte ut med den här äckliga vintern. Jag fryser utomhus, jag fryser inomhus, jag fryser inuti och hur mycket jag än klär på mig så FRYSER JAG och jag blir snart psykiskt skadad av den här kylan. Jag skulle inte tveka på att gå i ide just nu. OCH till råga på allt så måste jag köpa en ny dyr vinterjacka också. Vinterkläder är så opersonliga och fula. Usch. Ta mig härifrån, snälla!

Appetizer inför Cinemascapes skivsläpp!


Slitneeeezz.Den här veckan har vart så extremt slitsam för min fysiska hälsa. Det är ju ett under att man fortfarande är vid livet. Men som man bäddar får man ligga, I guess..

Högkvarteret!

Låt mig sammanfatta den superroliga kvällen från högkvarteret med bilderna nedanför!


★Broder Daniel★

I övermorgon på högkvarteret är det BDkväll! Ta fram era pandaskills och be there or be a square!

Hyllning till Broder Daniel
Tisdag den 16 november
Högkvarteret, Närkesgatan 8 Stockholm
Kl.18-00
18 år // 40 kr
Med stöd av ABF Stockholm

Pandaskills:
I
I
I
V


Sicknääzz and 27 club.

Jag blir alltid lika fascinerad utav vissa personers beteenden. Undra om jag bara ska ta och tatuera in: "Treat me like shit" i pannan snart, för det syns ju tydligen igenom ändå..förutom hostan och den fysiska klenheten så får jag även idag dras med aggression och uppgivenhet...

Nåja..för att skriva om någonting positivt som jag ser fram emot så ska jag och min bror om en vecka se musikalen "27 club". Skådespelarna kommer att tolka Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison och Jimi Hendrixs liv som alla dog när dem var 27 år. Musikalen pågår fram till jul och äger rum på Maximteatern vid Karlaplan. Veckans höjdpunkt helt enkelt!


Snart...


Onsdag.

Jag har skrivkramp och jävligt ont i huvudet!

Halloween!


Jag skulle föreställa Samara i "The ring"!
They only want you when you´re seventeen.
En liten appetizer...


RSS 2.0