Helgen, typ..

IAMX ställde in och det resulterade i häng hemma hos mig! Här kommer en liten
sammanfattning i bildform!


.Soulmates forever.

I don´t understand anything, anything at all.


Sömn, jag kräver ingen sömn. Jag vrider mig på nålar.

Strand!


Igår var jag på Strand. Jag tappade min mobil i Hornstulls tunnelbana. Förstår inte att jag var SÅ full. Lyckligtvis nog så fick jag tillbaka den. Någon hade lämnat in den till tjejen som satt i spärren, PEW! Jag fick prata lite med Henric De La Cour också efter att han hade spelat på Strand, bara för att inflika med något positivt som hände under kvällen,hähä.

Redhead!Jag har länge haft svart hår, faktiskt i elva år OCH jag är så sugen på att byta hårfärg! Inte för att jag ogillar svart hår (för det anser jag nästan vara den snyggaste) MEN jag känner bara att jag skulle behöva lite distans till mitt svarta hår just nu. Jag har gjort en avstickare på vanligt ljusbrunt hår i ett år men jag kände mig så opersonifierad och vantrivdes så mycket med det! Allra första gången jag färgade håret så var det faktiskt till den här ovanför och är nu sugen på att ha det igen. Målet skulle isåfall vara att färga tillbaka det till svart efter ett tag. Men eftersom att jag är SÅ ambivalent i det mesta så kommer den här processen ej att bli av. Jag får helt enkelt köpa en peruk, suck.

Kanard hat!


Nu har Johan gjort slag i saken och startat en blogg där det inom kort kommer att ske en försäljning utav hans fantastiska hattar. Ett exempel kan ni se ovan!

http://kanardhats.blogg.se/

Quite a feeling, quite a relief, quite a mess.

Kimhäng och debban!

I lördags var Kim hemma hos mig! Vi åt middag, posade och var på debaser!
Vad gör jag? Ja..vad gör jag?


Bandet på debban vilket jag ej minns namnet på :O


RSS 2.0