Love me, like me, come ahead and fight me. Please me, tease me, go ahead and leave me.


Uppdatering.

Alltså! Tech noir igår var utan dess like! Festligheten startade hemma hos Odd som fyllde år, sedan begavs det till kolingsborg. Det var ganska många där som jag känner. Det börjar nästan bli familjärt att gå ut, speciellt då det är många man känner där. Det gillas!

Imorgon har jag salstenta i etik men jag har vart så likgiltig och passiv inför just studier de senaste veckorna att det tar emot så mycket att öppna en bok. Jag är i en annan värld just nu. Den omotiverade världen. Flyktvärlden. Jaja. Jag hade iaf kul igår!


Sophie och jag.

Odd öppnar paket.

Frida, Sophie och jag.

Jocke och jag.

Andreas.

Malin och Linda.

Antonia, Sophie, Sofia (tror jag att hon heter) och Cathrine.

Malin och jag.


Emelie.

Söndag.

Vilken ångestsöndag. Finns inte utav denna värld. När flykten från ens egna kropp skulle kunna vara det enda alternativet. När kampen är det värsta hotet. När hotet är den värsta fienden. Kan det någonsin bli värre? KAN DET?

Psyk.Just nu har jag praktik inom psykiatrin. Det här är den placering jag mest har sett fram emot. Jag ska få vara med på lite olika ställen. Just nu är jag på en dagverksamhet där dem arbetar med patienter drabbade utav olika  ångesttillsånd som till exempel social fobi, generaliserad ångestsyndrom och även depressioner. Jag ska få sitta med i grupper där patienter tränar sin sociala fobi  och sedan ska jag få gå på en avdelning där patienterna är dömda till rättspsykiatrisk vård.

Jag har hittills bland annat varit med på ECT-behandlingar (=ElectroConvulsiveTherapy). Man sövs i ca tio min och får elstötar i hjärnan. Ett epileptiskt anfall framkallas. Detta hjälper mot mycket svåra depressioner och även psykoser.

Jag börjar redan inse att den här placeringen inte bara är en vanlig praktikplats utan även ett utmärkt tillfälle att utvecklas som människa och utvecklas som person. Möten med människor kan man aldrig få för mycket av. Desto fler människor man möter , ju mer erfarenheter får man och ju mer lär man sig från andra och av sig själv.

Angående bilden så används inte tvångströjor inom psykvården längre. HA nu vet ni det!

Tisdag.

Det spelar ingen roll hur många gånger man får höra hur fin man är om man själv inte kan känna det.

Förfest och 80s!


KENT.

Kent släpper ny skiva och den nya singeln heter "töntarna" som jag nu sitter och lyssnar på. Jag gillar den. Annars tycker jag att det alltid har varit så att man har fått lyssna igenom materialet några gånger innan man har lyckats bilda sig en uppfattning. Jag minns när "ingenting" släpptes och jag vet att jag tänkte att låten var ganska intetsägande. Nu när jag lyssnar på den så låter den väldigt unik och fin. "Töntarna" tycker jag påminner om soundet på b-sidorna (som för övrigt är bästa Kent-skivan/orna, om jag får säga det själv). Kent ska spela i Sthlm den 25 februari. Jag vet inte om jag vill se dem. Jag blir inte ledsen om biljetterna tar slut men skulle jag tag få på en biljett så skulle jag bli glad såklart. Jag menar, jag har haft min "Kentperiod" för flera, flera år sedan. Jag har sett dem några gånger. Kalla mig dryg men det är inte lika roligt längre. Visst kan jag se dem, jag ä l s k a r ju Kent men jag sitter isåfall hellre längst bak med en öl i handen och njuter i gräset. Stå längt fram och hoppa orkar jag inte göra längre. Sedan så hade jag och Evelina vår Kentperiod för några år sedan som sagt. Vi hängde jämt efter dem och bland annat Sahara Hotnights. Vi var på grammisgalan och rockbjörnen ett X antal gånger. Jag minns när Evelina presenterade mig för Sami (för att hon känner Kent lite) och jag blev alldeles till mig. Den reaktionen skulle jag inte få idag. Så är det. Men Kent, I love them som sagt.

Shopping.

Jag köpte en ny kappa häromdagen men tyckte att den såg lite tråkig ut med bronsknappar så jag köpte nya knappar och bytte ut de gamla. Man ser inte så väl men dem är vita med silverkant. Kappan är i storlek 36 och den känns lite stor, lite pösig i armarna och inte så värst tight som jag vill ha den. Jag provade även storlek 34 men då var den ganska så liten och stram när man böjde armarna framåt. Jag skulle behöva någon storlek där emellan. Är det bara jag som råker ut för det här (i-lands-) problemet?

RSS 2.0