Popaganda.
Helgen.Både min kamera och mobil tycks ha fallerat i sitt medvetande så därför får LYLL stå för helgens visuella sammanfattning. I lördags var det inflyttningsfest hos Alex! LYLL hade en extraordinär specialsydd dress. Efter några timmar begav jag mig till det sista tech noir på kolingsborg (EVER) vilket till min stora förvåning (eller?) var sjuukt dålig musik. Jag överlevde tack vare det fina sällskapet! Jag delade ut flyers på oss där (www.cinemascape.se) och lyckades tydligen imponera mig till en drink av en kille. Haha.

Jag är numera (som sagt) handikappad. Min kamera vägrar att ta bilder och med mobilen kan jag endast smsa. Högtalaren är sönder. Suck. Jag vägrar köpa en ny mobil. JAG VÄGRAR. Jag ska minsann ha den kvar. Nåväl. Det kanske får bli en billig variant när löningen kommer.

Söndag.

Du blir tillfredsställd men sällan sviken av masturbation. Hjärtat är bara en muskelkärlek, blott en konstruktion.


Göteborg.

Amen juste. Jag var i Göteborg för en vecka sedan:

Lördag.

Igår när jag satt på tunnelbanan kom det fram en man till mig och sa:

"Jag ska skriva en bok om dig!- Flickan pimpinett!"

Haha, konstigt.

Måndag.


Stuck in a lonely town.


Urk.

Min blogg är som en manodepressiv sjukdom. Det går veckor innan jag ens tar mig för att skriva och vissa perioder skrivs det inlägg utav bara farten. Nåja.


Idag trodde jag att jag var i helvetet när jag vaknade. Jag låg i en säng med alla mina kläder på mig, varm sol grillade mig i ansiktet från ett fönster som stod på glänt. Det enda jag kunde känna var att GUD hade straffat mig. Jag kände mig rutten. Men nej, det var bara lite sprit som hade mixtrat med mitt serotonin en skvätt.

Emoboda.Crystal castles på Emmaboda var magiskt! Frenetisk publik som kunde slutat med död. Isåfall hade det var värt det. Det var såååååå bra!

Festivalens bästa: Han. Backstagehänget. Crystal castles. Lärde känna Camilla bättre och vi kom fram till att vi är väldigt lika på många plan.

Festivalens sämsta: Att majoriteten utav festivalbesökarna totalt stirrade ut en för att man avvek från mängden. För tio år sedan var det tvärtom.

Detta var nog bästa festivalen ever! Men så säger jag jämt,haha. But we will see...

RSS 2.0