Shopping!

Idag åkte jag och Kim ut på en liten shoppingtur. Vi besökte bland annat Johan i affären där han jobbar som heter "Devil´s delight" på Katarinabangata 44. Jag köpte en jättefin rosa klänning och Kim provade en korsett!


SöteKim!!
Johan!
Torsdag!

Idag var jag så trött när jag skulle åka till jobbet att jag höll på att kliva på en lastbil istället för 172:ans buss.

För övrigt så har det vart en helt okej dag idag också. Malin kom hem till mig på middag. Det är så trevligt att vi har fått in det som en veckogiven aktivitet. Mycket trevligt! I helgen ska jag göra INGENTING och min kropp kommer nog förmodligen att drabbas av någon slags pseudofylla- och baksmälla. Nåja jag får därför dela med mig utav en festlig bild på mig och Malin så att jag för ett uns kan drömma mig bort i festligheternas land...


Onsdag!

Idag har jag köpt en väldigt fin och inte alls ovanlig- för- att- vara- mig- klänning. På kvällen åkte jag hem till Martin som bjöd på middag. Vi kollade på "Hedvig and the angry inch". En heeeelt okej onsdag om man säger så.La,la,la... mitt hår är brunt igen trots att jag färgade det för två veckor sedan. Suck. Jag får väl resignera helt snart och gå över till rött (som jag jääättegärna vill ha igen) men jag VET att jag passar bra i svart hår och älskar svart hår men....ändå.
Heartattack!Jag mår så fysiskt dåligt just nu, har nästan konstant bröstsmärtor, det hugger i bröstet varje dag. Idag har det verkligen vart olidligt. Jag tror att den inre och yttre stressen jag har haft ett tag nu börjar att ta ut sin rätt. Jag vill inte få en hjärtinfarkt och jag är rädd för att jag måste isolera mig ett tag för att "lugna" ner mig...

Slitneeeezz.Jag är verkligen SÅ sliten. Känns som att jag aldrig mer vill dricka alkohol igen och jag skulle lätt kunna sova en vecka i sträck just nu. Och ja Sebastien, jag vill ha din snygga tröja! :-)

O(h)baren!

Ja, då kommer den tredje uppdateringen för idag. Ibland är jag minsann effektiv! Min kamera har gett upp så skärpan är inte alltid den bästa, men vissa av bilderna från kvällen igår blev bra! Here goes:


Peppade påväg till obaren!

Kim, Seb och jag!

Emelie och vän!

Molin och Sophie!

Precis innan vi skulle gå på scenen!

Johan, Seb och Alex!

Jocke!

I poserandets hetta!

Jag och Kim!

Johan och Linn!

Tobbe!

Pozenääzz!

Kim och Seb!

Therese och Henrik!


Sadnezz? :(

Emelie!

Kramnäääzz!

cinemascape.se


Resignation.


Göteborg!

Just nu är jag i Göteborg hos Marras med Johan och Sebastien, och vi är i musikskapande processer. En musikvideo har spelats in, pr-bilder har tagits, och dessutom har vi pysslat med alla de omfattande planer som omger höstens skivsläpp. Den är på väg, så den som väntar på gågonting goth.....Seb och jag innan musikvideoinspelningen!

Jag och Johan!

Marrazz!

Skogsmullen!

Marras fixar med kameran!

Pozenäzz!

Johannääääzz!

MAT!

Spexnäzz!


Tueeesday.Min nya fakereeeeev.

Ni missar väl inte "bartenderskolan" ikväll? Kvalitetsprogram på mycket hög nivå!

Fat children took my life.


Västerås!

Igår var jag och hälsade på Lotta i Västerås! Jag kommer nog få vara med i lyxfällan med tanke på mitt shoppingbehov som snart kommer att kräva läkarordinationer. Jag köpte bland annat den här kappan nedanför som jag är totalt förälskad i!

Lotta och FIKA!CHOKLADBOLL :DShoppingruinerad påväg hem till Stockholm..


Birthdaykiddo!

En mycket underbar Sebastien fyllde år i lördags och detta firade vi ikväll med middag och farliga efterrätter! Grattis igen Seb <3Johan fixar förrätten!SPEX!
HÖST!
RSS 2.0