Onsdag.

Idag har jag kollat på en lägenhet i bagarmossen. Den var fulländad! Väldigt stor för att vara 26 kvm. Det fanns balkong, badkar och sovalkov (!) TILLOCHMED ett minikök som man kunde gå in i men inte sitta i. Där fanns en stor kyl + frys, en riktig ugn och ett litet fönster. Jag kommer aldrig få den här. Det skulle vara för bra för att vara sant. Jag är nr 9 dessutom vilket innebär att 8 st måste tacka "nej". Det vore ju rent idiotiskt att tacka "nej" utav den som är nr 1. Jag menar hyran är för låg för att vara sann. Bye,bye lägenhet i bagis och hej igen trångbeboddångest ett tag till..by the way så har jag lyssnar på International noice hela dagen. Jag kan fortfarande inte släppa att Dennis Lyxén är tillsammans med Amanda från idol. GAH!

PMS.

Idag när jag vaknade upptäckte jag att fröken PMS hade infunnit sig i min hjärna. Jag får den känslan av att ingen annan upplever det lika jobbigt som mig? Jag har en vän som lider lika mycket varje månad men det känns som att hon är den enda jag känner. Varje månad ca en till en och en halv vecka före mens så blir jag som en annan människa- arg, ledsen, självmordsbenägen, likgiltig, omotiverad, gråtmild, en känsla av fulhet, äcklas av mig själv som människa, känner mig extremt tjock och allting är bara så FEL. Även ofantliga hungerkänslor som skulle göra det möjligt att sluka en hel gris. Det är som att man helt plötsligt har ådragit sig en akut depression. Min människosyn ska vi absolut inte tala om. Dessa symtom är ju kända för allmänheten men det verkar ju inte vara någon annan som lider av det? Eller? Idag på tunnelbanan blev jag så innerligt irriterad på en mamma som med bara handen torkade av barnets snor. Även en annan kvinna som råkade sätta sig på min väska. Det sistnämnda var jag arg på ända från globen till hötorget. Men varenda månad så undrar man vad det är för fel. Varför är det såhär? Vad är det som händer med mig? Men sen förstår man. Kvinnan är som mest fertil just under den här perioden. Då lyder frågan: Rent primitivt sett så ska ju mannen attraheras av kvinnan vid den här perioden så att han skall kunna befrukta henne. Men tycker dem då att det är attraktivt med en som är uppsvullen ( för man går ju upp ca 3 kg före mens, eller jag iaf), irriterad, arg och självmordsbenägen? Kolla på det här klippet. Lite kul,haha.

...

----------- Se mig, se mig eller låt bara bli----------

Praktik.

Om en vecka börjar jag min praktik på vårdcentral. Där ska jag vara i fyra veckor. Ett orosmoment för mig med att gå 8-17 varje dag är att jag INTE kan gå upp tidigt flera dagar i rad. Det går bara inte. Min kropp fungerar inte så. Slappt! tänker ni men så är det. Min insomningstid brukar vara mellan 02-03 på natten och visst klarar jag att stå ut med tre timmars sömn en eller två nätter men inte mer än så. Jag kommer vara alldeles förstörd. Sak två som är oroväckande är svininfluensan! Vårdcentralen är ju dit alla kommer då dem söker vård för den. Well, well.

Bad cash quartet.

Året var 2001 och bandet bad cash quartet spelade på ungdomens kulturhus i Gislaved som är världens minsta håla i småland där jag är uppvuxen i. Jag minns att vi stod där med svarta svåra luggar och skinnjackor och betraktade detta band. Jag har inte lyssnat på dem sedan dess (nästan) och nu här i veckan har jag lyssnat på dem varje dag. Det är fina minnen det. Jag kan bara inte förstå att det är åtta år sedan. ÅTTA ÅR.

Tech noir.

Jag lovar att jag ska försöka att bli bättre på att blogga men jag kommer aldrig riktigt till skott. Jag kan sitta och fundera på saker jag ska och framför allt VILL skriva men det låter oftast finare i tanken. Anyhow så ska jag inte tänka så mycket utan bara skriva på. Nåval. Igår var jag på förfest i Hägersten hos Markus och Annika. Sedan for vi till Tech noir som numera håller till på Flemings vid fridhemsplan/centralen. Jag gillade lokalen. Förresten så det känns som att jag har försummat mitt pluggande den här veckan. Jag har så "mycket att göra" jämt. Livet är hårt,haha. Nya tag nästa vecka förhoppningsvis. Jag och Hanna på förfesten <3 För dem som vill avnjuta resten av bilderna som togs under kvällen så kan ni gå in i min bilddagbok>>> KATIEPOP.

RSS 2.0