Vänskap..eller?

Jag har många vänner som bor i olika städer. Dom frågar aldrig hur jag mår och jag aldrig dom. Jag ringer aldrig dom och dom aldrig mig. Vad det beror på, det vet jag ej.

Förfest (Jocke fyllde år) och Tech noir.


Outfitsdeluxe.Jag köpte den här klänningen på Monki i veckan. Jag brukar aldrig handla kläder där då jag tycker att konstruktionen på deras kläder är rent av konstiga. Pösiga, "hängiga" kläder som sitter opassande. Jag förstår att det just är det som är syftet med den stilen men jag gillar det inte. Men så... TADA så hittade jag den här tighta klänningen med (om det syns?) trekantiga mönster på!

Egodeluxe.


Typ den här outfiten tänkte jag mig ikväll. Dock ingen ovanlig från min sida men den funkar, det gör den.

GAHH.

I fredags när jag och Emelie var på strand så samtalade jag med en kille som beklagade sig extremt mycket över hur "jävla gammal" han var. Så småningom kom det fram att han var yngre än mig. Där snackar vi ångest, råångest...

Utgång.


Igår var jag och Emelie på strand och hade en liten förfest hemma hos mig! En alldeles ypperlig kväll!
The sounds!Jag har fått en slags dille för The sounds. Det märkliga är att jag hatade det här bandet när dom släppte sin första skiva. Allt som jag älskar nu föraktade jag förr bland annat när det kommer till stilar och musik. Jag hatade popstilen, popmusiken och bland annat The sounds. Nu får jag tillbaka. Idag kan jag inget annat än att älska den här charmerande Maja som har en utstrålning som räcker och blir över! I like this!

Personlig assistent sökes!

Jag tog svininfluensavaccinet  i söndags. Odödlig som jag tror att jag är gick jag ifrån vårdcentralen med näsan i vädret. Idag har jag förbaskat ont i armen och idag på praktiken så kom den värsta tröttheten över mig någonsin. Kunde knappt hålla mig vaken. Jag kan endast peta på armen och då känna en smärta nog för att skrika. Schamponera håret kan jag glömma  och sova på den sidan går absolut inte. Människor som lever ensamma löper större risk att dö av influensan och dom som drabbas av svåra biverkningar efter sprutan bara för att där finns ingen som kan titta till en.

"Kvinna i 20års åldern dog för att hon levde ensam!"...MISSLYCKADE JÄVEL.

RSS 2.0