Blurry and unclear.



Jag är ganska oinspirerad just nu när det gäller kläder! Help me! Jag har oftast skjorta, slips och kavaj, men det går ju alltid hem. Det är klassiskt, snyggt och alla kan ha det! Mina klädinköp har under den senaste tiden bestått av färgerna vitt, svart och grått (ovanligt;) så..jag vet inte, men jag gillar det så jag vet inte varför jag klagar egentligen? Jag i ett nötskal är den som alltid suktar efter något nytt, något "bättre". Nåja, nåja.


Kommentarer
Postat av: Marcus

Själv är jag ganska oinspirerad när det gäller... allt? Det mesta, i alla fall. Vintermörker, typ. Mycket jobb och annat nu till veckan, eller vi kan höras av någon dag? Jag har bara tre pass och inte så mycket annat heller.

2010-01-31 @ 23:30:52
Postat av: Johan

Det är alltid fint att hotta upp det svarta/vita med något rött tycker jag, även om svart/vitt fungerar fantastisk bra på egen hand. Konstigt nog så består även min garderob till 89/90% av svarta, vita (och delvis röda) kläder och accessoarer. men jag trivs också med det, svartvitt är stiligast på de flesta sätt, och det går att göra så mycket med kombinationen.

2010-02-01 @ 18:46:50
URL: http://kanard.blogg.se/
Postat av: Kattis

Marcus: Ja, vintern gör det inte lättare :(



Johan: Hm..ja, rött kanske jag skulle testa. Har iof inga röda kläder,haha ;) Lila är fint också :)

Ja, det är ju det,hehe.

2010-02-10 @ 18:57:11
URL: http://katiepop.blogg.se/
Postat av: Noriiiis

så fin!

2010-02-14 @ 23:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0