Emmabodafestivalen!

Nu alldeles strax ska jag bege mig till Emmaboda! Det är många riktigt bra akter som jag har planerat att se. Några av dom är Welle erdball, Parken, Crystal Castles, Hoffmaestro och makthaverskan! Hepp,hepp!


Tom Petty & the heartbreakers

En utav mina absolut favoritlåtar är den gamla dängan "Mary-Janes last dance" med Tom Petty, och allra minst musikvideon till denna låt som är väldigt morbid. Tom Petty tillhör kanske inte en utav mina favoritartister men jag gillar som sagt den här låten väldigt mycket!


The New Nothing.

Här kommer den efterlängtade musikvideon. Jag tycker att den är sjukt snygg!



Dagens skämt.

Häromdagen fick jag en inbjudan på posten angående en högstadie klassåterträff. Tror dom på fullaste allvar att jag vill träffa den oempatiska klassen igen? Haha. Hahaaaa.

Sockerchock.

Idag har det regnat hela dagen. Verkligen öst ner. Jag och Jasmine tog tillfället till akt och bakade chokladmuffins. Det tog inte alls så lång tid som jag fasad för. 10 minuters baktid och 10 minuters gräddning. Här kommer receptet:

Ugnstemp: 200C.

Ca 15 st.
100 g margarin eller smör
2 ägg
2,5 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
1 kryddmått salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver

Ställ veckade pappersformar i en långpanna eller på en plåt. Smält matfett och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de övriga ingredienserna. Blanda till sist i matfettet. Fördela smeten i formarna. Fyll dem inte till mer än 3/4. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.

Blood red shoes



Laura-Mary är den vackraste kvinnan jag vet (och coolaste).

Musikvideo!

Här kommer lite bilder från musikvideoinspelningen som ägde rum för några veckor sedan! Musikvideon kommer att kunna beskådas på www.cinemascape.se inom kort!








Arvika!

Här kommer en liten aptitretare från Arvika!




















Bandet som försvann..



Idag kom jag och tänka på det brittiska bandet The Pipettes från Brighton!  Ett väldigt glad-popigt band. Jag lyssnade mycket på dom 2006 och såg dom även live då. Men sedan var dom bara helt borta. Tror att detta var det första och sista albumet dom gjorde. Jag gillade iallafall deras stil väldigt mycket!

Klädangst!



På onsdag åker jag och Hanna till Arvika och jag började packa ikväll, det vill säga alldeles för sent. Jag är så seg på att välja kläder. Det känns som att packa inför festivalandet tar en evighet! Jag skulle helst av allt vilja ha med mig hela min garderob. Jag kommer ju bara vara där i fyra dagar ca, så egentligen skulle det räcka med ja..åtminstone hälften av det på bilden :P Jaja, dagens i-landsproblem! MEN ÄNDÅ!

Sundayanxiety





Idag vaknade jag upp lite sorgsen och olycklig. Jag hoppas det går över. Det är ju iallafall sol ute.

Spelning fest och efterfest!

Igår var nog en utav dom roligaste kvällarna jag har varit med om. Låt bilderna tala för sig!

I logen:

I
I
I
V







Fina Malin var där!



Nora, Paris och Malin.







Efterfest!






Svartklubb högkvarteret!



Just nu sitter jag här med färg i håret och tränar in dom sista ackorden inför spelningen ikväll! Mina grannar har nog hört Cinemascaps låtar mer än någon annan just nu ;P Jag är så förväntansfull att det känns som att jag ska spricka! Be there or be a square!

Club Noir: elektroniskt och suggestivt i elegant cabaretmiljö.

Fredagen den 9 juli är det premiär för SVARTKLUBB hos Högkvarteret! Detta är ett evenemang för dig som vurmar för synthpop, 80-talspop, electro, goth, dark wave, new romantic, ebm med mer. På scen står det eleganta elektroniska popbandet Cinemascape och bjuder på en visuell, dramatisk och dansant spelning vid 21:30.

Klubbens eminenta DJ:s spelar musik av artister och band som Ultravox, The Cure, Welle:Erdball, OMD, Joy Division, New Order, Funker Vogt, Bauhaus, Erasure, VNV Nation, Human League, And One, Siouxsie And The Banshees, Soft Cell, Front 242, Skinny Puppy, John Foxx med fler.

Klubben uppmanar de som vill och kan att anstränga sig vad gäller kläderna. Eleganta kläder i svart, vitt och rött välkomnas å det grövsta.

Entré 30 kronor (Fri entré om du kommer till lokalen innan 20:00).

Vi ses nere i Högkvarterets sammetsklädda salar!
Varmt välkomna!

Cinemascape framträder ca 21:30. Med oss på scen har vi även denna gång Katie Kasunic de Bourgh på synth.

Klubbens arrangör: Eddie Summanen

Torsdag.

Idag när jag var på ICA så kallade kassörskan mig för "vännen". - "Så vännen, här har du dina tio kr!". Det var längesedan man blev behandlad som en 5-åring,haha.

Jag har slarvat så med uppdateringarna här med att både läsa mina vänners bloggar och uppdatera min egen men jag är så uppe i min flytt just nu. På måndag börjar iaf min semester. Jag jobbade i midsommar men hann med lite ståhej på kvällen, dam da dam:
I
I
V



Orkar inte lägga upp fler bilder men det var häng i skinnarviksparken och sedan begavs det mot gula villan!
Malin har förövrigt flyttat till Sthlm vilket är väldigt upplyftande!


RSS 2.0